Intra BCAA+ 450 g fruit punch Aminokyselinový prášek pro intenzivní trénink
- 6980 mg BCAA / 9,7 g bílkovin / 1 g cukru (59 kalorií)
- Zvýšený obsah mTOR Leucinu v poměru 4:1:1 (BCAA)
- Funkční aditivum: CocoMineral™, hydrolyzovaný syrovátkový izolát, L-Glutamin a vitamín C
- Pomáhá snižovat vyčerpání a únavu
- Ochrana svalové hmoty
Detailní popis produktu
|  Výživové údaje: |  100 g |  15 g (1 dávka)* (% RHP**) | 
|  Energetická hodnota |  1601 kJ / 377 kcal |  240 kJ / 57 kcal | 
|  Tuky |  0,22 g |  0,03 g | 
|      z toho nasycené mastné kyseliny |  < 0,1 g |  < 0,1 g | 
|  Sacharidy |  23,9 g |  3,6 g | 
|      z toho cukry |  9 g |  1,4 g | 
|  Bílkoviny |  69,8 g |  10,5 g | 
|  Sůl |  1,31 g |  0,2 g | 
|  Vitamín C |  100 mg |  15 mg (19 %**) | 
** % RHP - Referenční hodnota příjmu vitamínů a minerálních látek
|  Větvené aminokyseliny BCAA: |  na 15 g (1 dávka) | 
|  BCAA celkem |  6980 mg | 
|      z toho L-leucin |  4610 mg | 
|      z toho L-isoleucin |  1180 mg | 
|      z toho L-valin |  1190 mg | 
|  |  | 
|  Aminokyselinový profil: |  na 15 g (1 dávka) | 
|  L-alanin |  690 mg | 
|  L-arginin |  220 mg | 
|  290 mg | |
|  L-cystein |  30 mg | 
|  2460 mg | |
|  L-glycin |  100 mg | 
|  L-histidin |  60 mg | 
|  L-lysin |  180 mg | 
|  30 mg | |
|  140 mg | |
|  L-prolin |  110 mg | 
|  L-serin |  130 mg | 
|  L-treonin |  100 mg | 
|  L-tryptophan |  30 mg | 
|  L-tyrosin |  100 mg | 
| Kategorie: | BCAA + EAA | 
|---|---|
| EAN: | 5060119297710 | 
Výpis hodnocení
Diskuze
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Anglická značka sportovní výživy PhD Nutrition byla založena v roce 2000 uznávaným odborníkem na sportovní výživu Jasonem Rickabym. Jason Rickaby je autorem populární knihy o naturální kulturistice „True Natural“ a odborným poradcem magazínů jako Mens Health, Musclemag, The Natural Edge a dalších. Produkty PhD Nutrition jsou vyráběny v souladu s normami kvality ISO9001.
Adresa: PhD Nutrition Ltd. Albion Mills Suites 3 & 4, Great Gutter Lane, Willerby, Hull HU10 6DN, Velká Británie.
 
 
                         
                         
                        